Ester Plana i Quim Rutllant.
Ester Plana i Quim Rutllant.
DIUMENGE, A LES 13.00

"Mans" viu el 10è Festival de Llegendes des de Sant Martí de Tous

Diumenge, 7 de juliol, a les 13.00, el programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emetrà en directe des de Sant Martí de Tous amb motiu del 10è Festival de Llegendes de Catalunya.  Catalunya Ràdio, TV3 i el Canal Super3 són mitjans col·laboradors.

El Festival de Llegendes de Catalunya, que es fa a Sant Martí de Tous els dies 6 i 7 de juliol, va néixer el 2010 amb l'objectiu de recuperar i donar a conèixer històries i llegendes dels Països Catalans.

Amb motiu del desè aniversari de la creació del festival, el programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emetrà diumenge, a partir de les 13.00, en directe des de la plaça Major d'aquesta vila mil·lenària de l'Anoia, i comptarà amb la presència del director del certamen Sergi Vallès, dels actors Clara Segura i Josep Julien, i de la pallassa Pepa Plana.

Clara Segura interpretarà l'última llegenda de l'"Apagada de misteri", dissabte a la nit, en què 6.000 espelmes marquen un recorregut amb llegendes de misteri teatralitzades per veïns de la població, que roman a les fosques, amb final al patí del castell, on es cremen pors i angoixes a la caldera de Tous.

Josep Julien és el narrador d'algunes llegendes per a adults de l'espectacle "Relats entre pinzells", mentre l'artista Toni Ortiz il·lustra diferents cubs desencaixats que ordena al final, descobrint la il·lustració i el fruit de la seva inspiració, diumenge al matí, a l'Espai Safareig.

Pepa Plana, juntament amb l'actriu Noël Olivé, interpreten l'obra "Veus que no veus", una versió femenina dels anomenats "números clàssics", dissabte a mitja nit, a l'Espai Cubus Games.

El programa "Mans" s'emet els diumenges de 13.05 a 14.00.

 

catradio.cat/mans

facebook.com/manscatradio  

twitter.com/manscatradio

 

Anar al contingut