Manel Fuentes, en directe, dilluns des de l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la URV

Manel Fuentes serà dilluns, 15 d'octubre, a l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili (situada al Campus Vila-seca) dins la gira Problemes domèstics: honoris causa 2.

Fuentes realitzarà el programa de dotze a dues del migdia i tindrà com a convidat Joan Reig, bateria i veu d'Els Pets. Reig se sotmetrà a les preguntes de Manel Fuentes i també dels estudiants de l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la URV. Els alumnes tindran un paper actiu durant el programa i triaran el més ben informat perquè se sotmeti al "Test pels alumnes".
Durant dues hores, fins les dues del migdia, la informació i l'humor es barrejaran per donar forma a un àcid i desenfadat retrat de l'actualitat.
Manel Fuentes i Problemes Domèstics
Manel Fuentes dirigeix i presenta Problemes domèstics, un informatiu satíric que destria l'actualitat i l'explica en clau d'humor. El programa, que és líder d'audiència de la seva franja horària amb 99.000 oients, s'ha allargat una hora aquesta temporada i s'emet de dotze a dues del migdia, de dilluns a divendres.
Problemes domèstics va tornar a l'antena de Catalunya Ràdio la temporada passada, tot i que Manel Fuentes el va posar en marxa en aquesta mateixa emissora l'any 2001. Actualment, també presenta el programa "Caiga quien caiga" a Tele 5 i és un dels comunicadors catalans més reconeguts. A Catalunya Ràdio, Manel Fuentes ha format part de l'equip de l'espai "Alguna pregunta més?" i ha estat la veu a peu de gespa de les transmissions del Barça de Joaquim Maria Puyal.
En la seva carrera professional a la ràdio, Manel Fuentes ha estat reconegut amb nombrosos premis, entre els quals destaquen dos Ondas de Ràdio, l'Àngel de Bronze de la Comunicació i el premi Ràdio Associació de Catalunya al millor programa de ràdio.

Anar al contingut