"L'ofici de viure" de Catalunya Ràdio reuneix 2.300 persones al Fòrum en la I Meditació Global

Més de 2.300 persones provinents de tot Catalunya s'han ajuntat avui a l'Auditori del Fòrum de Barcelona per fer la primera meditació global a Catalunya.
Gaspar Hernández

Gaspar Hernández

Aquesta trobada, organitzada pel programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", forma part del Festival Inspira Consciència i el seu objectiu ha estat contribuir a la salut emocional a Catalunya.
Gaspar Hernández, realitzador del programa i principal impulsor de la trobada, s'ha mostrat molt satisfet de la resposta dels oients que han assistit a aquesta primera trobada. Durant l'acte de presentació els ha dit que "la meditació pot ser una eina de transformació per la societat com ho ha estat tradicionalment la pregària".
La meditació l'ha dirigida Ricard Rotllant, monjo budista i col·laborador habitual del programa, i s'ha acabat amb un concert de "Bols de Quars", uns músics que utilitzen aquests instruments (els bols de quars) que fan un so molt especial i adient per a la meditació.
L'acte, convocat pel programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", tenia com a objectiu unir la intenció de tots els assistents per aconseguir una societat emocionalment més saludable. Es tractava d'utilitzar la meditació com a instrument de canvi social, fent un activisme subtil amb compromís i responsabilitat social.
"L'ofici de viure", amb Gaspar Hernández, és el programa de creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat de Catalunya Ràdio que s'emet de dilluns a divendres de 8 a 9 del vespre. En la seva primera temporada en antena, s'ha convertit en l'espai més escoltat del país de la seva franja, amb 52.000 oients.