Dimecres, a partir de les 8.00

Les mesures contra la contaminació, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins" entrevistarà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, després d'aquest episodi de contaminació, que no ha comportat restriccions de trànsit. El conseller farà l'entrevista des de Manresa, on el consell de govern es reuneix de forma extraordinària per recordar els incendis de fa 25 anys.

Dret a morir dignament
També es conversarà amb la presidenta de l'associació Dret a Morir Dignament del cas d'un malalt terminal de Parkinson que ha demanat que es legalitzi l'eutanàsia.

L'actualitat del dia
El programa estarà pendent de la sessió al Parlament europeu. Analitzaran tot el que vagi passant Antonio Baños, Jordi Mercader i Neus Tomàs.

Quantes vegades t'ho he de dir?
Es parlarà de la relació entre mares i pares i fills amb la psicòloga Maribel Martínez, autora d'un llibre on recomana pautes de comportament.

Els alemanys i la cervesa
El corresponsal de TV3 a Berlín, Oriol Serra, explicarà com són els "biergarten" i on i quanta cervesa consumeixen els alemanys.

De Bangkok a Barcelona, a peu
Pel plató del programa també passaran la Jenn i en Lluís, que han caminat durant 3 anys, passant per 21 països, per anar de Bangkok a Barcelona. Explicaran la seva aventura i per què van decidir fer-ho.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut