David Àvila dirigeix i presenta el podcast "Ja m'entens"
David Àvila dirigeix i presenta el podcast "Ja m'entens"
DIMARTS

"Les altres famílies LGTBIQ+", al "Ja m'entens"

Aquest dimarts, 28 de març, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", amb David Àvila, se centra en "les altres famílies LGTBIQ+". Entre altres qüestions, s'endinsa en la història de l'activista Clara Palau: tant ella com la seva filla van fer el trànsit de gènere

El capítol d'aquesta setmana del podcast de Catalunya Ràdio "Ja m'entens" també compta amb testimonis de l'entitat FLG Famílies LGTBI, que ha constituït un nou equip directiu. David Àvila entrevista la nova presidenta; Carla Álvarez; el vicepresident Ramon Antonijoan; i Katy Pallàs, que ha estat presidenta de l'entitat els últims deu anys. 

Tanca el podcast una referència a "La Família (Im)possible", una obra que es pot veure a la Sala Flyhard i que planteja nous tipus de famílies. En parlen la directora de l'obra, Carol López; l'actriu Ariadna Llobet i l'actor Ian Bermúdez. 

"Ja m'entens" és el programa podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+ que presenta i dirigeix el periodista David Àvila. Es pot escoltar cada dimarts a l'app i al web de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast. 

 

Anar al contingut