Nora Navas i Núria Prims a "La Vampira de Barcelona"
Nora Navas i Núria Prims a "La vampira de Barcelona"

"La Vampira de Barcelona", una coproducció de TV3, Gran Premi del públic al Festival de Sitges

"La Vampira de Barcelona", un thriller d'època de Brutal Media i Filmax en coproducció amb TV3, ha rebut el Gran Premi del públic de la 53 edició del Festival Internacional de cinema de Sitges

La 53a edició del Festival Internacional de cinema de Sitges ha arribat al final, amb l'anunci del palmarès. El llargmetratge, "La Vampira de Barcelona", dirigit per Lluís Danés i protagonitzat per Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Sergi López i Francesc Orella, s'ha emporta el Gran Premi del públic.

Sinopsi

En la Barcelona de principis del segle XX, hi conviuen dues ciutats: una de burgesa i modernista, i l'altra de sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una família rica, commociona el país, i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com "la vampira del Raval". El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens, dels quals s'acusa la vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut