Joan Ferran
DISSABTE, A LES 18.00

La tornada de quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei patins entre el Barça i el Noia, a Esport3

Demà, a les 18.00, per Esport3, es podrà seguir el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei patins entre el Barça Lassa i el Noia Freixenet

La Lliga Europea d'hoquei patins encara la recta final i aquest cap de setmana es coneixeran els quatre protagonistes de la Final Four. N'hi haurà un de català i que sortirà de l'eliminatòria entre el FC Barcelona i el CE Noia Freixenet. Els blaugrana reben l'equip del Penedès amb l'avantatge de 3 a 4 aconseguit en el partit d'anada, fa dues setmanes. Malgrat aquesta petita renda i el fet de jugar a casa, el Barça no es refia d'un Noia que els ha plantat cara. El de demà serà el cinquè enfrontament entre els dos equips aquesta temporada, amb un balanç de 3 victòries per al Barça i un empat. I en aquestes 3 victòries, els blaugrana només han pogut guanyar per un gol de diferència.

Tots dos equips arriben en un bon moment a la cita. El Barça, que espera proclamar-se campió de l'OK Lliga, després d'imposar-se dissabte a la pista del Girona (2-3) i el Noia es manté quart a la Lliga i va superar el Voltregà per 5 a 3 en el darrer partit.

El partit s'anirà alternant amb la retransmissió del partit entre l'Osasuna Magna i el FC Barcelona de la Copa del Rei de futbol sala. 

La transmissió serà de Joan Ferran i, els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut