Òscar Fernández i Elisenda Carod, a "La tarda de Catalunya Ràdio".
Òscar Fernández i Elisenda Carod, a "La tarda de Catalunya Ràdio"
Dimecres a la tarda

"La tarda de Catalunya Ràdio" dedica un programa especial a La Cubana, amb motiu de l'estrena a Barcelona de la comèdia "Adeu, Arturo"

Aquest dimecres, "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández i Elisenda Carod, visitarà el local d'assaig de la companyia de teatre La Cubana a l'Hospitalet de Llobregat per parlar de l'espectacle "Adeu, Arturo".

El director de La Cubana, Jordi Milán, i les actrius Annabel Totusaus i Montse Amat seran entrevistats, a partir de les 17.00, a "La tarda de Catalunya Ràdio". Parlaran de l'estrena a Barcelona de la comèdia musical "Adeu, Arturo", que gira entorn del teatre que fem durant la vida quotidiana, des del carrer i la feina fins a la família i socialment.

Durant el programa, en connexió amb el reporter Edgar Fornós, hi haurà les actrius Àlex González i Núria Benet, que  comentaran aspectes sobre maquillatge i caracterització. Més tard, Fornós conversarà amb Cristina López, responsable de disseny de vestuari, i Leo Quintana, auxiliar de vestuari.

El concurs, a les 18.00, serà sobre La Cubana. I, tot seguit, Xavi Tena, Víctor G. Casademunt i Toni Sans són altres actors de la companyia que participen a "Adeu, Arturo" que també parlaran del muntatge. 

A última hora, entre personatges de La Cubana que hi diran la seva, "La tarda de Catalunya Ràdio" dirà adeu amb una actuació final amb tota la companyia, que interpretarà la cançó "Adeu, Arturo".

"La tarda de Catalunya Ràdio" és un programa dirigit i presentat per Òscar Fernández i Elisenda Carod, que s'emet de dilluns a divendres, de 15.00 a 19.00.

 

catradio.cat/latardacatradio

facebook/tardacatradio

twitter/tardacatradio

instagram/tardacatradio

spotify/tardacatradio

youtube/tardacatradio

Anar al contingut