Txell Feixas, corresponsal al Pròxim Orient.
Txell Feixas, corresponsal al Pròxim Orient.

La situació política a la franja de Gaza i als alts del Golan, reportatges de Catalunya Ràdio amb motiu de les eleccions a Israel

A partir de demà, dia 6 d'abril, i fins dimarts 9, Catalunya Informació emetrà diversos reportatges de la corresponsal Txell Feixas sobre dos punts calents del Pròxim Orient, la Franja de Gaza i els alts del Golan, amb motiu de les eleccions generals a Israel del dia 9. Els reportatges es podran seguir també al portal Catradio.cat.

La coalició de govern d'Israel, encapçalada pel primer ministre Benjamín Netanyahu, anunciava el 24 de desembre passat la convocatòria d'eleccions generals pel 9 d'abril del 2019. Les eleccions estaven previstes pel novembre i l'avançament electoral de la majoria parlamentària confirmava la crisi governamental que viu Tel Aviv arran de les discrepàncies sorgides al voltant d'un projecte de llei sobre el servei militar obligatori per als jueus ultraortodoxos. 

La corresponsal de Catalunya Ràdio i TV3 al Pròxim Orient, Txell Feixas, cobrirà les eleccions del dia 9, i a partir d'aquest cap de setmana explicarà la situació a la zona en diversos reportatges centrats en dos dels punts calents de la regió, la Franja de Gaza i els alts del Golan. El dissabte 6 i el diumenge 7, els reportatges de la corresponsal de Catalunya Ràdio se centraran en la vida dels joves palestins sota el bloqueig israelià, les tensions internes al moviment Hamas i el primer aniversari de la Gran Marxa del Retorn. A partir de dilluns, tractarà la situació als alts del Golan i cobrirà les eleccions del dimarts 9 a Israel per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Els reportatges es podran seguir també al portal Catradio.cat.

 

catradio.cat

 

Anar al contingut