La presidenta del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho, no confirma si serà la candidata popular per les eleccions del 27 de setembre

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, Sánchez-Camacho ha assegurat que la llista unitària és perillosa i d'exclusió.

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, no ha aclarit si serà la candidata popular per a les pròximes eleccions del 27 de setembre.

La màxima dirigent del PPC ha destacat que "jo estic a disposició del meu partit, com sempre he dit, i el que jo sí que li puc assegurar és que les coses van com tenim previst, van molt bé".

Sánchez-Camacho ha carregat contra la llista unitària i ha assegurat que és perillosa i que fractura la societat.

Per la presidenta del Partit Popular Català, la llista de Junts pel Sí "és una llista unitària pels que es creuen que són catalans de primera. Els que no som en aquesta llista es veu que hem de ser catalans de segona o no catalans. I això és una divisió i una fractura impulsada pel propi president de la Generalitat. Trobo extraordinàriament perillós el que està fent i per això dic que aquestes eleccions tant de bo no s'haguessin produït perquè, no solament són innecessàries, sinó que seran unes eleccions perjudicials".

La presidenta del Partit Popular Català també ha afirmat que està treballant amb el govern espanyol per reformar el sistema de finançament, però admet que no hi haurà temps per presentar-ho abans de les eleccions del 27 de setembre.

L'entrevista sencera amb Alícia Sánchez-Camacho la podeu sentir clicant aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut