La penya del Barça de Tòquio, a "Katalonski"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà l'últim capítol de la temporada de "Katalonski", en què Halldor Mar anirà a Tòquio, on menjarà sushi fet a casa, farà taitxí i intentarà aprendre japonès

El programa anirà fins a Tòquio per trobar-hi el mític professor Ko Tazawa, que, al final, presentarà els seus dos fills, totalment diferents entre si. Halldor Mar cantarà "Doraemon" al  karaoke, amb Sho Kasahara; Yu Masuda el convidarà a conèixer la penya del Barça i els seus amics que juguen a futbol vestits de blaugrana, i menjarà sushi fet a casa amb la família d'Aya Kitamura. També participarà i animarà la classe de català del professor Yoshimo Okuno a la Universitat d'Aichi i farà taitxí amb el campió Yoshimoto Kobayashi. El seu inseparable conductor Shin, que sempre l'acompanya, intentarà ensenyar japonès bàsic a en Halldor, a marxes forçades.

El programa ha tingut, en els 12 capítols emesos, una mitjana de 318.000 espectadors i un 13,7% de quota. El més vist va ser l'emissió del 19 d'abril, en què Halldor Mar va visitar Ciutat de Mèxic, amb 390.000 espectadors i un 17,5% de quota. A nivell qualitatiu, el panel d'espectadors del GFK valora el programa amb un 8 sobre 10. El 90,4% el considera original i diferent, i la posada en escena agrada al 97,5% dels internautes.

"Katalonski" és una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

tv3.cat/katalonski

facebook.com/KatalonskiTV3/

twitter.com/KatalonskiTV3

Anar al contingut