"La mirada de la Fiona", premi al millor guió del Bilbao Seriesland

"La mirada de la Fiona", la sèrie dirigida per Dídac Cervera i Sergi Cervera i produïda per 3Cat i Yumagic Films, guanya el premi al millor guió al Bilbao Seriesland 2023. Seriesland ha celebrat la novena edició al novembre amb un centenar de projectes de 20 països. La sèrie es pot trobar completa a la plataforma 3Cat.

Amb sis capítols, és una comèdia dramàtica protagonitzada per Mireia Oriol ("Les de l'hoquei", "Alma"), Sergi Cervera ("Jo també em quedo a casa", "Polònia") i Dafnis Balduz ("Los renglones torcidos de Dios", "Jo també em quedo a casa"). 

La Fiona, el Marçal i l'Oriol són tres eterns adolescents perduts en una deriva existencial, que es troben i estableixen entre ells un entramat de relacions que els abocarà a allò que defugen: fer-se grans, assumir compromisos i ajudar-se entre ells. 

La Fiona (Mireia Oriol) està a punt de fer els 30, no té casa i salta d'amant en amant per passar la nit en algun lloc que no sigui la casa de la seva mare, que pateix una malaltia mental que ella que pot d'haver heretat. Té una por no acceptada a fer arrels, alhora que no suporta la solitud. El Marçal (Sergi Cervera) és resolutiu, aventurer i canalla, i després de viatjar pel món fent de cuiner, decideix viure a casa de la mare, que va morir fa un any. Quan coneix la Fiona descobrirà, per primer cop a la vida, què és tenir una amiga. L'Oriol (Dafnis Balduz) és el germà gran del Marçal i és estable, perfeccionista i ho té tot sota control. Fins que la seva parella s'adona que no vol el mateix que ell i entra en crisi. 

 

Anar al contingut