Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte, a les 18.45, i diumenge, a les 17.00

La lluita pel "play-off" d'ascens i la permanència a Segona B, a Esport3

Demà es podrà seguir en directe per Esport 3, a les 18.45, el partit entre el Barça B i l'Atlètic Llevant, i diumenge, a les 17.00, serà el torn del Sabadell-Lleida

Esport3 emetrà una doble sessió de futbol de Segona B per seguir la lluita per assaltar la quarta posició de la classificació (que ara mateix ocupa el Cornellà) i per eludir el descens.

Dissabte, a les 18.45, el Barça B intentarà mantenir vives les seves opcions superant l'Atlètic Llevant, que és a la zona còmoda de la taula i té virtualment garantida la permanència. Els blaugranes tenen 46 punts, a cinc del "play-off", i tenen el dubte de Monchu, contusionat en el partit de la setmana passada. Els de García Pimienta han aconseguit sumar set punts dels últims nou possibles i venen d'empatar, precisament, al camp del Cornellà.

Diumenge a les 17.00, a la Nova Creu Alta, es viurà un partit dramàtic. El Sabadell, que començava la temporada com un dels aspirants al "play-off", és en zona de descens directe, amb 33 punts, tot i que a només un de la permanència. Els arlequinats acumulen onze jornades sense conèixer la victòria, no guanyen des del 20 de gener contra el Conquense i ja han viscut dos canvis de tècnic aquesta temporada, l'exjugador Antonio Hidalgo va substituir Kiko Ramírez, que havia rellevat Toni Seligrat. També va canviar d'entrenador el Lleida, que té 47 punts, a quatre del quart lloc: però Joan Carles Oliva, que va substituir Gerard Albadalejo, no ha redreçat la caiguda lliure de l'equip blau, que ha sumat 2 punts dels últims 18 possibles.

Els comentaris de tots dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica, en el Barça B-Llevant, de Gerard Autet, i en el Sabadell-Lleida, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut