Sandra Bautista (Foto: Carles Rodríguez).
Sandra Bautista (Foto: Carles Rodríguez).

La gran final del concurs Sona9 2018, al "Sona9"

Dissabte, 24 de novembre, a les 21.35, "Sona9" s'acomiada amb un programa especial de la final del concurs Sona9 que van disputar Sandra Bautista, L'Home Invent i Menut a la sala Luz de Gas el dimecres 14 de novembre.

El concurs Sona9 va atorgar els premis en la gran final de l'edició del 2018, celebrada el passat dimecres 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. La puntuació final del jurat va ser molt ajustada, gairebé de "foto finish". La guanyadora, per un sol punt de diferència, va ser la jove cantautora de Martorelles Sandra Bautista, seguida del cantautor de Móra la Nova Menut i del grup de Montcada i Reixac L'Home Invent. Els resultats se saben, però... què va passar en les hores anteriors i durant la final del Sona9?

El "Sona9" de demà, sisè i últim de la sèrie, mostrarà com el conductor i presentador Marc Bala -cantant i compositor del grup vilanoví Copa Lotus i guanyador de l'edició del Sona9 de l'any 2013- convida a dinar Sandra Bautista, Fran Delgado (L'Home Invent) i Carles Blanch (Menut), poques hores abans de la gran final. Durant l'àpat, comentarà amb els tres finalistes el seu pas pel concurs, però també què els espera al cap de poques hores a la sala Luz de Gas, en la recta final del certamen.

El programa segueix Sandra Bautista, Menut i L'Home Invent en els moments previs a la seva actuació a la sala Luz de Gas, les reaccions posteriors i el lliurament dels quatre grans guardons: Premi de Votació Popular, Premi Èxit, Premi Joventut i el Gran Premi Sona9 2018. Els nervis, els neguits de la nit anterior, els somnis, les il·lusions i l'èxit que suposa haver arribat a la final del Sona9.

El concurs Sona9 està organitzat per TV3, Catalunya Ràdio, iCat i la revista "Enderrock", a més de la Generalitat de Catalunya, i té el patrocini d'Estrella Damm. El certamen té el suport de la Fundació SGAE, les Cases de la Música, el Govern de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana.

 

sona9.cat

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut