Esport3
Esport3

La Cro Race, a Esport3

El canal Esport3 emetrà des de demà, dimarts, i fins diumenge, la Cro Race, abans coneguda com a Tour de Croàcia. Aquesta prova forma part del calendari UCI Continental Professional Tour, la segona divisió del ciclisme mundial. Els espectadors podran seguir els darrers quilòmetres de les etapes a partir de les 15.00.

Els horaris de les transmissions seran els següents: dissabte a les 12.30, diumenge, a les 13.00, en la que serà la darrera etapa. La Cro Race es podrà seguir en 190 països dels cinc continents.

En aquest edició de la Cro Race –la sisena des de la seva refundació-, hi prendran part vint equips d'arreu del món. Destaca la presència de quatre equips de la màxima categoria del ciclisme mundial, UCI World Tour. Són el Jumbo Visma, Bahrain Victorius, Israel Star-Up Nation i el Bike Exchange.

L'Euskaltel, el Caja Rural i el Khen Farma seran també a la línia de sortida. L'eslove Matej Mohorovic, Simon Yates -germà del vencedor de la darrera edició, Adam Yates-, Mikel Landa, Jon Aberasturi, Tobias Foss o Jonathan Lastra seran el gran reclam d'aquesta edició de la Cro Race, una prova per la qual han passat noms il·lustres com els Primosz Roglic, Tadej Pogacar, Vicenzo Nibali i esprinters com Mark Cavendish o Giacomo Nizzolo.

La narració de la Cro Race anirà a càrrec de Josep Coch, i els comentaris tècnics, d'Àngel Edo.

Les etapes de la cro race

ETAPA 1, dimarts, 28 de setembre/ Osijek - Varaždin Utorak,  237 km i 540 m de desnivell positiu

ETAPA 2, dimecres, 29 de setembre/ Slunj - Otočac Srijeda, 187 km i 2275 m 

ETAPA 3, dijous, 30 de setmbre/ Primošten - Makarska Četvrtak, 167 km i 1700 m 

ETAPA 4, divendres, 1 d'octubre/ Zadar - Crikvenica Petak, 197 km i 1975 m 

ETAPA 5, dissabte, 2 d'octubre/ Rabac / Labin - Opatija Subota, 137,5 km i 2465 m 

ETAPA 6, diumenge, 3 d'octubre/ Samobor - Zagreb Nedjelja,  157,5 km i 685 m

 

esport3.cat

Anar al contingut