La coproducció de TV3 "Jo, Elvis Riboldi", que emet el canal Super3, seleccionada als Premis Quirino d'Animació

La sèrie d'animació "Jo, Elvis Riboldi", coproduïda per TV3 i que el canal Super3 va estrenar al gener, ha estat nominada als Premis Quirino d'Animació Iberoamericana en la categoria de Millor Sèrie d'Animació. Aquesta producció està basada en els llibres d'èxit del mateix títol i està protagonitzada per l'Elvis, un nen hiperactiu.

Els Premis Quirino d'Animació Iberoamericana han seleccionat la sèrie d'animació "Jo, Elvis Riboldi" com a prefinalista en la categoria de Millor Sèrie d'Animació. La gala de lliurament d'aquesta quarta edició dels premis tindrà lloc el 29 de maig a La Laguna (Tenerife), però abans, el 17 de març, un jurat internacional seleccionarà les produccions finalistes.

La sèrie d'animació "Jo, Elvis Riboldi" està basada en tot un èxit editorial de la literatura infantil, les novel·les gràfiques de Bono Bidari, que és el pseudònim dels guionistes Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i de l'il·lustrador Òscar Julve. La versió televisiva és una sèrie d'animació catalanofrancesa coproduïda per TV3, que ja ha rebut diversos guardons i que ha estat venuda a tot el món.

El canal Super3 va estrenar "Jo, Elvis Riboldi" al gener i actualment s'emet de dilluns a divendres, a les 19.35. El protagonista de la sèrie és Elvis Riboldi, un nen hiperactiu que, amb els seus amics, viu aventures esbojarrades. L'Elvis és enèrgic, eixelebrat, impulsiu, temerari i lleugerament destructiu.

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut