Judit Mascó recorre el Ripollès amb l'atleta paralímpic Eric Villalón, a "Aire lliure".
Judit Mascó recorre el Ripollès amb l'atleta paralímpic Eric Villalón, a "Aire lliure".
Diumenge, a partir de les 23.15

Judit Mascó descobreix el Ripollès amb l'atleta paralímpic Eric Villalón al quart capítol d'"Aire lliure"

Diumenge, 9 d'agost, a partir de les 23.15, TV3 emetrà el quart capítol del programa "Aire lliure", que proposa descobrir paisatges d'arreu de Catalunya fent activitat física i esport. Aquesta setmana, Judit Mascó visitarà la comarca del Ripollès amb l'atleta paralímpic Eric Villalón i practicarà esports familiars a la Vall de Núria, com una sortida amb raquetes de neu sota la lluna plena.

L'esport, la ramaderia, la història, el teatre i la música clàssica són els principals elements del programa que visita la comarca pirinenca del Ripollès.

El convidat de Judit Mascó és l'atleta paralímpic Eric Villalón, que només amb un 5% de visió ha guanyat nou medalles en la modalitat d'esquí dels Jocs Paralímpics d'hivern. La Judit farà de guia de l'Eric amb bicicleta de muntanya per la via verda que va de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses, des d'on viuran una representació del mite del comte Arnau.

"Aire lliure" mostrarà la Vall de Núria a l'estiu i a l'hivern practicant esports familiars, com una sortida nocturna amb raquetes de neu sota la lluna plena. També parlarà de ramats i de gossos d'atura amb un pastor de tota la vida, Joan Picas, i explicarà detalls del Camí de la Retirada, per on van fugir cap a França milers de refugiats. L'equip del programa no marxarà del Ripollès sense visitar el museu Isaac Albéniz, a Camprodon, i escoltar una de les peces mes conegudes del compositor català.

tv3.cat/airelliure
facebook.com/airelliure
twitter.com/airelliuretv3
instagram.com/airelliuretv3

#AireLliureTV3
Anar al contingut