Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dijous 12 de març, a les 8.30

Josep Maria Jové, president del Consell Nacional d'ERC i diputat al Parlament

Demà dijous 12 de març, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas entrevistarà Josep Maria Jové, president del Consell Nacional d'ERC i diputat al Parlament. Tot just l'endemà d'haver comparegut al TSJC pels fets de la tardor del 2017.

Tertúlia amb els sectors afectats pel coronavirus

A les 09.08, la tertúlia amb sectors afectats pel coronavirus. Hi intervindrà Martí Sarrate, president d'ACAVE (Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades) i Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya. També es parlarà telefònicament amb Josep Tejedo, director general de Mercabarna i amb algun responsable d'ADECTA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya).

Consultori sobre el coronavirus

A partir de les 10.08, consultori sobre el coronavirus amb Joan Guix, secretari de Salut Pública; Anna Romeu, psicòloga del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) i presidenta de la secció d'emergències del Col·legi de Psicòlegs de Barcelona, i Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona.

A les 11.12, "El galliner", recomanacions cinematogràfiques i culturals, amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz.

Anna Carreño i Oriol Casals, actors d'"El pare de la núvia", a "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Anna Carreño i Oriol Casals, actriu i actor d'"El pare de la núvia".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut