Albert Segura
Albert Segura

Jaume Asens, president del grup parlamentari d'Unides Podem al Congrés dels Diputats, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevistarà Jaume Asens, president del grup parlamentari d'Unides Podem al Congrés dels Diputats

A les 07.56, "Bon estiu a tothom menys a...", amb Elisenda Pineda.

Després, a les 7.57, "La cançó de l'estiu de…" Queco Novell.

A partir de les 8.55, "Taula d'anàlisi", amb Agustí Colominas, historiador i professor a la UB; Roger Heredia, expert en seguretat; Estefania Molina, politòloga, periodista i escriptora, i Gemma Liñán, periodista d'El Nacional.

A les 9.00, "L'entrevista del dia" a Jaume Asens, president del grup parlamentari d'Unides Podem al Congrés dels Diputats.

A les 10.30, "Cuina d'actor", amb Marc Martinez. Aquesta setmana parlarà de la vida i la cuina al voltant d'un plat estrella: la paella.

A les 11.05, el programa farà una connexió amb els Jocs Olímpics de Tòquio per parlar de l'equip olímpic de refugiats i alguns dels esportistes que hi competeixen. Amb David Clupés, enviat especial de Catalunya Ràdio als Jocs de Tòquio i realitzador del "Tot gira"; i Maria Guixà, enviada especial de Catalunya Ràdio als Jocs de Tòquio.

A les 11.20, la secció "Xiula ràdio", amb Xiula (Rikki Arjuna i Jan Garrido). El grup proposa parlar de temes de família a través de les cançons.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio
Anar al contingut