Josep Martín.
Josep Martín.

iCat viatja a Holanda amb les cinc bandes catalanes que participen a l'Eurosònic

Dijous, 17, i divendres, 18 de gener, a les 19.00, el programa "Independents" d'iCat, amb Josep Martín, seguirà des de Groningen la participació de les bandes Akkan, Boxinbox, Muyayo Rif, Pavvla i Tversky en el mercat musical Eurosònic, que compten amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

El programa "Independents" d'iCat, amb Josep Martín, seguirà la 33a edició del mercat Eurosònic 2019, un dels mercats més influents i una de les trobades professionals de música indie i pop-rock més importants d'Europa, que té lloc a Groningen (Països Baixos) del 16 al 19 de gener. El mercat Eurosònic comptarà aquest any amb la presència de les bandes catalanes Akkan, Boxinbox, Muyayo Rif, Pavvla i Tversky, que participaran en el programa al programa ETEP (European Talent Exchange Programme) amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), a través de Catalan Arts, la seva marca d'internacionalització de les empreses culturals i creatives.

El programa ETEP és una iniciativa de la Unió Europea que té com a objectiu facilitar la circulació i la contractació dels grups europeus entre festivals d'arreu del continent i que aplega cada any centenars de professionals (mànagers, bookers, programadors, artistes, etc.) i que ha esdevingut un centre d'intercanvi i treball en xarxa de primer nivell per al sector. Actualment hi participen 113 festivals de 32 països, d'entre els quals, el Mercat de Música Viva de Vic, el Primavera Sound i el festival VIDA. Des de l'edició del 2012, un total de 28 grups catalans han actuat a l'Eurosonic  amb el suport de l'ICEC. A la darrera edició van ser seleccionats Mueveloreina, Museless, Odina i The Zephyr Bones, que han pogut formar part de l'ETEP i beneficiar-se de les facilitats de contractació per part dels festivals de música europeus durant tot el 2018.

Josep Martín explicarà, al programa "Independents" de dijous, 17, i de divendres, 18, l'experiència de les cinc bandes catalanes i viurà en directe què busquen els festivals, mànagers i programadors catalans en un mercat musical com l'Eurosònic. Martín n'informarà també amb connexions amb els Serveis Informatius i amb diversos programes de Catalunya Ràdio.

"Independents" s'emet de dilluns a divendres, de 19.00 a 20.00.

 

iCat.cat

independents.cat

facebook.com/independents

twitter.com/independents

 

Anar al contingut