iCat convida els oients al 39é Festival de Jazz de Terrassa

Ja s'ha obert al web Catradio.cat/icat el concurs per guanyar entrades per al 39é Festival de Jazz de Terrassa que tindrà lloc de l'11 al 29 de març. iCat ofereix als seus oients assistir al concert de Ray Lema Sextet i al de les saxofonistes del projecte Alto For Two.

Aquest any, el Festival de Jazz de Terrassa ha fet una gran aposta per captar el pols a l'actualitat contemporània amb una programació variada i eclèctica de fins a trenta-dos concerts, repartits en dinou dies, fins a 10 presentacions discogràfiques i una mirada ferma cap a les noves escenes, les noves generacions de músics i les fusions que sempre han fet avançar el jazz.

iCat sorteja l'accés a la prova de so prèvia al concert, una copa de cava, una tapa de truita, i una entrada doble a triar entre el concert de Ray Lema Sextet, exponent de l'escena world jazz, i de la compositora francesa Mélodie Gimard el 20 de març o l'actuació del projecte Alto For Two de les saxofonistes Kika Sprangers i Irene Reig el 26 de març. Tots dos concerts es faran a la Nova Jazz Cava. D'altra banda, el festival comptarà amb les actuacions d'Ignasi Terraza, Trudy Lynn, Avishai Cohen i Lew Tabackin, durà a terme tallers, master classes, trobades pedagògiques i l'imperdible Pícnic Jazz Vallparadís.

Tothom que vulgui aconseguir entrades per al Festival de Jazz de Terrassa, pot participar en el concurs que ja ha posat en marxa iCat al seu web. Per poder-hi participar cal estar donat d'alta al portal de la CCMA i contestar una pregunta. Hi ha temps per fer-ho fins al 16 de març a les 10.00.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina ExperiènciesiCat.

iCat.cat
facebook/iCat
twitter/iCat
instagram/iCat

Anar al contingut