Geni Lozano, corresponsal de Catalunya Ràdio, a Washington
Geni Lozano, corresponsal de Catalunya Ràdio, a Washington
A partir d'avui

Geni Lozano pren el pols a la societat americana, a "Ruta a la Casa Blanca. Més enllà de Trump"

Avui, dilluns, 19 d'octubre, "El matí de Catalunya Ràdio", en el marc de la programació d'anàlisi de l'impacte de la carrera presidencial en les eleccions als Estats Units, ha estrenat "Ruta a la Casa Blanca. Més enllà de Trump", una sèrie de converses entre la corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington, Geni Lozano, i Laura Rosel. Aquest espai també es podrà sentir, en format reportatge, a Catalunya Informació i a Catràdio.cat.

Fins a quin punt està polaritzada la societat nord-americana? Hi ha republicans penedits d'haver votat Donald Trump el 2016? Per què moltes dones encara tornaran a optar per l'actual president dels Estats Units? Com afectarà la gestió de la pandèmia en les eleccions del 3 de novembre? I l'economia? S'ha visualitzat el "Make America Great Again" promès per Trump?

A "Ruta a la Casa Blanca. Més enllà de Trump", la corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington, Geni Lozano, ha viatjat als estats de Virgínia, Carolina del Nord, Geòrgia, Ohio i Michigan per prendre el pols a la realitat d'un país que ha de decidir entre continuar amb Donald Trump al poder o triar el demòcrata Joe Biden per liderar els Estats Units.

A partir d'avui, dilluns, i cada dia, cap a les 10.25, "El matí de Catalunya Ràdio" explicarà aquesta ruta en una conversa amb Laura Rosel, que també s'oferirà a Catalunya Informació i Catràdio.cat, en format reportatge.

catradio.cat
catradio.cat/catalunya-informacio
catradio.cat/mati

Anar al contingut