Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Francesc Cabana, historiador, Quique Bassat, pediatre i epidemiòleg i l'operació Kitchen a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat.

"Preguntes freqüents" entrevistarà Francesc Cabana, principal historiador de l'economia i les finances catalanes. Amb ell s'analitzarà la possible fusió de CaixaBank i Bankia i com quedarà el mapa català d'entitats financeres.

A partir del sumari de l'operació Kitchen es pot constatar com durant el govern de Mariano Rajoy es van dur a terme diverses accions d'espionatge contra l'extresorer del partit Luis Bárcenas. En aquesta trama corrupta hi estaria implicat l'aleshores ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. Se'n parlarà amb Carlota Guindal, periodista i amb Jaume Grau, periodista i autor del documental "Les clavegueres de l'Estat".

Dilluns comença el curs escolar amb molts interrogants sobre la taula. Els respondrà el pediatre i epidemiòleg Quique Bassat.

També es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Xavier Fina, que s'estrena al programa, i Quico Sallés.

L'actuació musical anirà a càrrec de Maria Jaume, la nova veu de la cançó mallorquina, guanyadora de l'última edició del Sona9.

A les cadires de periodistes aquesta setmana hi seuran Ana Grau, Bea Talegón, Roger Palà i Àlex Font.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut