Felip Puig s'ofereix a col·laborar amb el jutge que investiga la lesió d'Ester Quintana

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el conseller d'Interior ha insistit que no va mentir quan va comparèixer al Parlament sense disposar de tota la informació sobre els aldarulls.

El conseller d'Interior en funcions, Felip Puig, s'ofereix a col·laborar amb la justícia per aclarir què va lesionar Ester Quintana, la dona que va perdre un ull durant els aldarulls de la vaga general del 14 de novembre a Barcelona. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Puig ha reiterat la seva voluntat d'aclarir els fets: "Nosaltres col·laborarem decididament, som els primers interessats, després de la mateixa senyora Quintana, a qui lamento profundament el que li ha passat i li està passant, doncs que això s'aclareixi al més aviat possible. Per ella, per la seva família, perquè té tot el dret de saber què, qui i com, però també evidentment pel cos dels Mossos."

El conseller Puig, que ha insistit que no va mentir quan va comparèixer al Parlament sense disposar de tota la informació sobre els aldarulls, manté que, amb la informació de què disposa, els Mossos d'Esquadra no van ser responsables d'aquesta lesió i vol que s'aclareixin els fets perquè s'esvaeixi aquest dubte.

Sobre un nou vídeo que ha aparegut a la xarxa, on es veu un mosso d'esquadra disparant la llançadora a la ronda de Sant Pere amb passeig de Gràcia, suposadament a tres quarts de nou del vespre, Felip Puig ha assegurat a El matí de Catalunya Ràdio que referma la seva versió i que el tret està recollit a l'informe.



catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio

Anar al contingut