"Benvinguts a la família"
"Benvinguts a la família"

Espectacular estrena de "Benvinguts a la família", en un dilluns liderat còmodament per TV3

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dilluns, d'una manera destacada, amb una quota del 15,7%. L'estrena de "Benvinguts a la família", el programa més vist del dia, va ser tot un èxit i va liderar la seva franja amb comoditat. Els telenotícies i "Està passant" també es van situar al capdavant del rànquing dels programes més vistos d'ahir.

Ahir dilluns, TV3 va ser líder d'audiència amb una quota del 15,7%. L'espai més vist del dia va ser el primer capítol de "Benvinguts a la família", que va ser la millor estrena d'una sèrie de TV3 dels últims deu anys. La nova sèrie de TV3, protagonitzada per Melani Olivares  i Yolanda Ramos, entre altres, va tenir una audiència de 777.000 espectadors i una quota del 25,8%.

A més de "Benvinguts a la família", TV3 va situar tres espais més al capdavant del rànquing dels programes més vistos del dia. En segon lloc es va situar el "Telenotícies vespre", que va ser seguit per 708.000 espectadors i va obtenir una quota del 25,0%. El va seguir "Està passant", amb una audiència de 428.000 espectadors i una quota del 18,3%. En quarta posició es va situar el "Telenotícies migdia", que va tenir una audiència de 407.000 espectadors i una quota del 21,7%.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

 

Anar al contingut