Xavi Lorente
Divendres, a les 18.00 i a les 20.00

Els partits de futbol sala entre l'O Parrulo i el Barça i l'Industrias i el Palma, a Esport3

El dia de la rosa i el llibre també serà, aquest any, el dia del futbol sala a Esport3. A les 18.00, amb el partit entre l'O Parrulo i el Barça i, a les 20.00, amb l'Industrias-Palma

El Barça visitarà la pista de l'O Parrulo, el cuer de Primera, amb l'obligació de guanyar per escalar posicions a la part alta de la classificació. Queden set jornades que seran set finals per mirar de corregir un pèssim inici de Lliga. Els gallecs tenen molts números de baixar de categoria tot i que matemàticament encara no han descendit. El club d'El Ferrol es troba, a més, en una delicada situació estructural, fet que ha provocat la marxa de molts jugadors els últims mesos. Aquest serà l'últim matx dels blaugranes abans de marxar a Croàcia, on la setmana que ve defensaran la corona de campions d'Europa en la final-eight de la Champions.

L'Industrias, ara mateix, a mig camí de la lluita pel play-off i la lluita per la permanència rebrà el Palma al remodelat pavelló de Santa Coloma. Els de Javi Rodríguez recuperen jugadors importants com Sepe i Petry, absents en l'última jornada. Els balears són segons a la classificació i, si guanyen, se situarien líders provisionals de la Lliga. A la primera volta, els colomencs es van imposar a Son Moix per 1 a 2, amb gols de Petry i Sepe, precisament.

L'O Parrulo-Barça es podrà seguir en directe a Esport3 a partir de les 18.00, amb els comentaris d'Àlex Oliva i l'anàlisi de Jordi Garcia. A continuació, a les 19.50, tota la prèvia i el partit entre l'Industrias i el Palma, amb Xavi Lorente i Jordi Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut