Els catalans renegaires
Els catalans renegaires
DIMECRES, A LES 22.35

Els catalans renegaires, a "Trenquin tòpics"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà el vuitè capítol de "Trenquin tòpics", un programa que vol desmuntar els tòpics catalans. En aquest capítol, Queco Novell farà un treball de camp amb les paraules malsonants més escoltades en català.

Els catalans som renegaires? La llengua d'Espriu és rica en paraulotes, insults i blasfèmies? En aquesta nova entrega de "Trenquin tòpics", Queco Novell farà un treball de camp per trobar aquells improperis més comuns de la llengua catalana, amb l'assessorament d'Adrià Pujol i l'ajuda de la P.A.W.N. Gang.

"Trenquin tòpics"

"Trenquin tòpics" comprova o desmenteix els tòpics catalans. Queco Novell fa un treball de camp en què va provocant les situacions en què es produeix el tòpic o les observa com un espectador més.

En el programa, en Queco farà pujar gent a un Ferrari per saber quina relació tenim amb el luxe i els diners, organitzarà un concurs de seducció per comparar els catalans amb els argentins o els italians, i farà de copilot de Laia Sanz per comprovar quanta rauxa ens desperta la conducció. Parlarà de la nostra tradició pactista amb John Carlin, anirà de tapes a Madrid amb Carles Torras, conversarà amb Roger Mas sobre per què som tan avorrits i analitzarà els nous renecs catalans amb el grup de trap P.A.W.N. Gang.

tv3.cat/trenquintopics

twitter.com/topicstv3

instagram.com/topicstv3

Anar al contingut