Dissabte, a les 17.00, i diumenge a les 16.30

El Vila-real B-Lleida i el Barça B-Alcoià, de Segona B de futbol, a Esport3

Demà a les 17.00, el liderat del Grup III de la Segona B de futbol se'l jugaran el Vila-real B i el Lleida Esportiu a Esport3. I diumenge, a les 16.30, Esport3 emetrà en directe el partit entre el Barça B i l'Alcoià, que obre per als blaugranes la segona volta de la competició

El millor partit del Grup III de la Segona Divisió B es podrà seguir en directe demà per Esport3. Vila-real B i Lleida Esportiu s'enfronten al Miniestadi de la Ciutat Esportiva grogueta a partir de les 17.00 amb el liderat en joc. Els de Miguel Álvarez, tècnic amb una dilatada trajectòria al futbol català, són els líders de la categoria, amb 38 punts; el Lleida, tot i obtenir un punt ben valorat al camp de l'Ontinyent, ha baixat fins a la segona posició, amb 37. Malgrat que els locals acumulen tres partits sense encaixar gols, amb nou punts dels últims nou possibles, els de Gerard Albadalejo compten amb l'encert del "pichichi" de la categoria, Pedro Martín, autor de 13 gols fins ara. Serà un duel especial per a Xavi Quintillà, jugador lleidatà del Vila-real B, però també per a Joan Oriol i Juanto Ortuño, jugadors del Lleida que van passar pel planter dels de la Plana Baixa.

Barça B-Alcoià

Diumenge, a les 16.30 des del Miniestadi, Esport3 emetrà el duel que obrirà la segona volta per al Barça B, contra l'Alcoià. El matx presenta una especial motivació per als blaugranes, ja que a la primera volta van perdre (3-1) al Collao en un partit marcat per la duresa dels jugadors blanc-i-blaus, especialment sobre Riqui Puig. Veure el jove talent vallesà i els altres jugadors a qui Valverde ha convocat aquesta setmana amb el primer equip, com Chumi o Miranda, serà un altre dels al·licients del duel. L'equip de Garcia Pimienta arriba com a sisè classificat, a només tres punts de les posicions de play-off que ara marca el Cornellà, mentre que l'Alcoià de Vicente Mir, tot i ser desè, està a només tres punts del descens, fet que mostra l'extrema igualtat de la categoria.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut