El SX3 estrena la coproducció "Polinòpolis", premiada al Festival Internacional d'Animació Chilemonos

La coproducció "Petit", que aviat s'emetrà al SX3, també ha estat guardonada al certamen xilè

Aquest dijous, 1 de juny, el SX3 estrena la coproducció "Polinòpolis" en exclusiva a la web i les plataformes digitals. Just abans de l'estrena, la sèrie acaba de ser distingida al certamen internacional xilè Chilemonos i està nominada al Festival d'Animació Kecskemet d'Hongria. Amb l'estrena al SX3, els nens i nenes podran accedir a tots els capítols d'aquesta sèrie d'animació, que gira al voltant de les "primeres vegades" que viuen els seus protagonistes

La coproducció de TV3 "Polinòpolis" és una sèrie d'animació adreçada al públic d'entre 6 i 9 anys de l'X3, que consta de 52 capítols d'onze minuts de durada. Cada episodi és una aventura que descriu l'experiència d'una "primera vegada" pròpia de l'edat, que s'afronta amb humor i idees esbojarrades. En són exemples els capítols dedicats a la primera vegada que es trenca el cor, que se suspèn un examen, que es va d'acampada, que es participa en un torneig o que es pren consciència del canvi climàtic.

"Polinòpolis", que l'any 2021 va ser distingida amb el gran premi a la millor sèrie d'animació espanyola al 2n Festival Ecran Jeunesse, acaba de ser reconeguda al 12è Festival Internacional d'Animació Chilemonos amb el tercer premi en la competència llationamericana de sèries per a nens i nenes de 6 a 12 anys. A més, la producció també està nominada a millor sèrie europea al Kecskemet Animation Film Festival (KAFF), que se celebrarà del 21 al 25 de juny a Hongria.

"Polinòpolis"

Recordes la primera vegada que vas veure una pel·lícula de por o la primera vegada que vas parlar amb la persona que t'agradava? I què en dius d'aquella vegada en què vas intentar ensinistrar un home llop, quan vas rebre una pallissa d'un cactus amb ulleres de sol o et vas enredar amb les benes d'una princesa momificada?

Cada primera vegada és especial a la seva manera i es recorda tota la vida. En Milo, la Iuca, en Rocco, l'Uma i en Zabo estan a l'edat en la qual moltes coses s'experimenten per primera vegada… I en un lloc tan peculiar com Polinòpolis, aquestes experiències seran sorprenentment estranyes i gracioses.

"Polinòpolis" està dirigida per Martin Guido i Maria Antolini. És una producció de Mago Production, coproduïda per Apapacho Films, des de Mèxic, i Godo Studio, des de França, en coproducció amb Televisió de Catalunya, RTVE i Pakapaka, amb el suport de l'ICEC, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i Contenidos Públicos Argentina.

"Petit"

La coproducció "Petit", que aviat s'emetrà al SX3, també ha estat guardonada al festival Chilemonos, amb el primer premi en la competència llatinoamericana de sèries animades / selecció audiència preescolar.

Aquesta sèrie d'animació en 2D està basada en els llibres originals de la il·lustradora Isol "Petit, el Monstre", Premi Astrid Lindgren del 2013, considerat el Nobel de la literatura infantil. Adreçada a infants de l'S3, de 3 a 5 anys, consta de 26 capítols de 7 minuts. Creada perquè els nens s'hi sentin identificats i trobin un reflex imaginatiu de la seva vida quotidiana, la sèrie gira entorn d'un nen de 5 anys, Petit, i la seva manera de veure el món. 

"Petit" és una producció de Pájaro (Xile), en coproducció amb TV3, WKND (Espanya) i Sardinha em Lata (Portugal), amb el suport de Nonstop (Argentina), CNTV (Xile), INCAA (Argentina) i ANTV (Colòmbia).

#NouSX3

SX3.cat
S3.cat
X3.cat

Anar al contingut