Roger Escapa.
Roger Escapa.

"El suplement" entrevista Dolors Montserrat i Joan Mena, portaveus del PP i En Comú Podem al Congrés

Dissabte, 19 de gener, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà la portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, i l'amiga andalusa d'Oriol Junqueras, Eugenia Parejo; Anna Hernández presentarà la seva filla a "Amor de mare" i la cantautor mallorquí Roger Pistola passarà per l'estudi.

Diumenge, 20 de gener, entrevista al portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Joan Mena, i parlarem del fenomen Marie Kondo, autora de "La màgia de l'ordre".

Dissabte, 19 de gener, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, i repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A partir de les 9.00, entrevista telefònica a Dolors Montserrat, portaveu del PP al Congrés dels Diputats. A continuació, la tertúlia amb Andrea Mármol, David Miró i Estefania Molina.

A les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro parlarà del cas de Remedios Sánchez, anomenada "la Mataiaies", que va matar tres dones grans i en va atacar cinc més. A dos quarts d'onze, entrevista a Eugenia Parejo, l'amiga andalusa d'Oriol Junqueras, pocs dies abans de l'inici del judici i la mateixa setmana en què s'ha investit Juanma Moreno com a nou president d'Andalusia.

A les 11.00, a "Amor de mare", Anna Hernández presentarà la seva filla, que gaudeix imitant polítics i és exalumna del Casino Menestral. A continuació, a "Les diversions de Núria Graham", el cantautor mallorquí Roger Pistola.

En la recta final del programa, a partir de les 12.00, les herbes aromàtiques seran les protagonistes de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb la xef Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d'Olot, amb dues estrelles Michelin i flamant guanyadora del Premi Nacional de Gastronomia. Finalment, "El homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, parlaran de les influències dels músics que han triomfat a Amèrica i comptaran amb l'actuació a l'estudi de la cantautora americana Chloe Phillips.

 

Diumenge, entrevista a Joan Mena i el fenomen Marie Kondo

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". I Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; anàlisi de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin, i de l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí, i l'home de tele, Toni Cruanyes. A partir de les 9.00, entrevista a l'estudi a Joan Mena, portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats. A continuació, la tertúlia amb Marc Molins, Núria Orriols i Oriol March.

A les 10.00, Jon Sindreu analitzarà el negoci de les plataformes de sèries i pel·lícules com Netflix o HBO. I "El tema del dia" parlarà del fenomen Marie Kondo, autora de "La màgia de l'ordre", amb Mònica Martí, organitzadora professional i responsable de l'empresa ‘Caos vs orden'; Blanca Ramos i Silvia Costa, usuàries; Albert Andrés, president de l'Associació d'Organitzadors Professionals d'Espanya, i Maria Teresa Mata, psicoterapeuta.

A les 11.00, Roger Mas i David Carabén agafen el timó per recordar cançons dedicades als ovnis. Tot seguit, "El dominical" amb Joan Botta i Gerard Jubany. I a partir de les 11.45, el programa cedirà el lloc a David Clupés i l'equip del "Tot gira", que faran la transmissió del partit Betis-Girona.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

Anar al contingut