El súper cap de setmana literari d'"El suplement"

Dues setmanes abans de la Diada de Sant Jordi, "El suplement", amb Roger Escapa, fa el dissabte 6 i el diumenge 7 d'abril un cap de setmana literari amb una selecció de novetats que signen l'exviceministre d'Indústria de Cuba, Tirso Sáenz; els periodistes Xavier Aldekoa i Xavier Moret, amb els seus viatges africans, i l'escriptor Rafel Nadal, premi Ramon Llull 2019, entre d'altres.

I també l'estrena de la periodista Laura Rosel, amb una secció setmanal que reivindica les dones, i que entrevista el cantant Alfred García amb un grup de 20 oients a l'estudi.

Dissabte, 6 d'abril, "El suplement", amb Roger Escapa,  arrenca un cap de setmana literari que començarà a les 9.45 entrant a la Borsa de Barcelona amb Tirso W. Sáenz, exviceministre de Cuba, que va treballar directament amb Che Guevara, i que ara publica el llibre "El Che ministre" (Tigre de Paper).

A continuació, a la secció "L'hora negra", Mayka Navarro conversarà amb el periodista Toni Muñoz, que acaba de publicar el llibre "Sólo tu me tendrás" (Ediciones Península), sobre el crim de la Guàrdia Urbana.

A partir de les 10.20, viatge a l'Àfrica amb dos periodistes que coneixen el continent de dalt a baix, Xavier Aldekoa i Xavier Moret, que presenten els llibres "Indestructibles" (Columna Edicions) i "Tras los pasos de Livingstone" (Ediciones Península), respectivament. 

A les 11.45, passaran per l'estudi les cantants Núria Graham i Sara Pi, que presentarà el seu nou single "6000 miles". 

I a les 12.00, serà la coneguda il·lustradora Raquel Riba Rossy qui passarà per l'estudi per presentar el seu nou treball, "Lola Vendetta y los hombres" (Lumen), amb motiu del 37è Saló del Còmic de Barcelona.

 

Estrena de Laura Rosel i entrevistes a Rafel Nadal i Alfred García

Diumenge, 7 d'abril, a les 10.00, entrevista a l'estudi de Catalunya Ràdio al cantant del Prat Alfred García després del concert al Festival Strenes de Girona i abans del concert de Barcelona –amb entrades esgotades des de fa mesos-, amb la presència d'un grup de 20 oients que tindran l'oportunitat de fer preguntes al seu ídol.

A les 11.00, l'estrena de la periodista Laura Rosel com a nova col·laboradora d'"El suplement", que cada diumenge descobrirà un concepte relacionat amb el feminisme, una dona il·lustre i farà una recomanació cultural. 

I a les 12.00, la secció "Dones de culte" tindrà com a convidat el periodista i escriptor Rafael Nadal, flamant guanyador del Premi Ramon Llull 2019 amb la novel·la "El fill de l'italià" (Columna Edicions), que explica la història d'un miler de mariners italians que es van refugiar a Caldes de Malavella els anys 40, en plena Segona Guerra Mundial.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

Anar al contingut