Òscar Fernández.
Òscar Fernández.
DIJOUS, A LES 8.00

El rècord de població i els sectors líders de Catalunya, a "El matí de Catalunya Ràdio", des del Palau Robert

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, s'emet dijous, 4 de juliol, des del Palau Robert de Barcelona amb motiu de l'exposició "Catalunya: 7,5 milions de futurs", amb dues taules sobre el rècord històric de població i els lideratges en sectors punters i amb les actuacions del Quartet Mèlt i Els Catarres.

Dijous, 4 de juliol, a partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, s'emetrà des del Palau Robert de Barcelona amb motiu de l'Exposició "Catalunya: 7,5 milions de futurs", que inclourà el reportatge de Laia Claret amb el seu comissari Quim Torrent, a partir de les 8.35.

A les 8.45, la tertúlia amb José Domingo, periodista i director d'El Nacional; Gabriela Serra, activista social; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Ernest Benach, expresident del Parlament, i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla.

A partir de les 10.05, actuació i entrevista del Quartet Mèlt, que actua al Poliorama de Barcelona fins al 14 de juliol amb el seu espectacle "Imparables!".

A les 10.15, taula sobre el rècord històric de població registrat a Catalunya: Com s'hi ha arribat? Com som els catalans? Hi participaran Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics; Cristina Roqueta, que ha decidit ser mare als 42 anys; Mariama Konteh, immigrant que viu a Salt, i Maria Muniesa, que té 88 anys i viu sola.

A partir de les 11.05, actuació i entrevista d'Els Catarres, que estan de gira pel seu nou disc, "Tot els meus", i que el dissabte dia 6 de juliol actuarà al Canet Rock.

A les 11.15, taula sobre els sectors punters de Catalunya amb testimonis que ajudaran a entendre determinats lideratges: Joan Albà, trasplantat de cor; Carles Muray, enòleg i guanyador del premi Vinari 2016 al millor vi ecològic amb el vi Bernat Oller Negre; Marc Güell, investigador en Biologia Sintètica Transnacional del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF i flamant Premi Nacional per a la Recerca Talent Jove de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i Mar Alcorcón, cofundadora de la start-up Social Car.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut