Capítol "Els clons del Zee", de la sèrie infantil "Oddbods"
Capítol "Els clons del Zee", de la sèrie infantil "Oddbods"

El pont de desembre al Super3, amb una programació molt especial

A partir d'aquest divendres, 6 de desembre, el canal Super3 ha preparat una programació especial que s'allargarà durant tot el pont. S'emetran dos capítols especials d'"Oddbods". A més, el Super3 ha programat dues pel·lícules: "Club Winx. L'aventura màgica" i "Spark: una aventura espacial", que emetrà en diverses franges horàries durant aquest cap de setmana més llarg.

El canal Super3 emetrà una programació especial per aquest pont de desembre. La jornada començarà aquest divendres 6 de desembre, a les 8.10 del matí, en què s'emetrà "Els clons del Zee", un capítol especial d'"Oddbods". A les 14.45 del migdia es podrà veure un altre episodi especial, "Una festa monstruosa" i, seguidament, es tornarà a emetre el capítol del matí.

El Super3 també ha programat la pel·lícula "Club Winx. L'aventura màgica". S'emetrà divendres, a les 15.35 de la tarda. Les fades d'Alfea es trobaran desposseïdes dels seus poders i hauran d'enfrontar-se amb les bruixes malvades per salvar el seu món màgic. Aquesta pel·lícula es tornarà a emetre diumenge, 8 de desembre, a les 15.55.

A més, els súpers podran veure la pel·lícula "Spark: una aventura espacial", on l'Spark i els seus amics intentaran recuperar el planeta Bana, que el malvat general Zhong va destruir, i salvar tot l'univers de les seves urpes. S'emetrà diumenge, a les 17.20 de la tarda.

Així mateix, els súpers podran seguir gaudint de les sèries habituals de la graella del cap de setmana, amb "El Mic i els seus amics", l'espai musical del "Rat Rank", la cuina de "Manduka", els nous capítols dels misteris d'"El detectiu Conan", i episodis de "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir", o d'"Els germans Kratt" i la resta de les sèries infantils més divertides del Super3.

Capítols especials d'"Oddbods"

"Una festa monstruosa" (divendres, 6 de desembre, a les 8.10 i a les 14.45)          
Els súpers podran veure un capítol especial de la sèrie "Oddbods", que s'emetrà divendres a les 14.45. En aquest esgarrifós capítol, en Jeff ha preparat una festa de disfresses terrorífiques i, per injectar una mica de màgia a la festa, ha contractat el Marv, "el mag més meravellós". No obstant això, la seva actuació és un desastre i, agreujat per les bestieses del Pogo, el mag se sent humiliat i conjura un poderós encanteri: converteix tots els presents en allò de què van disfressats! L'Slick, que va disfressat de Sherlock Holmes, haurà de valdre's de les seves habilitats de detectiu per trobar els seus amics Oddbods, desfer l'encanteri i salvar el poble d'Oddsville.

"Els clons del Zee" (divendres, 6 de desembre, a les 15.05)   
Després del capítol anterior, els súpers podran gaudir de més aventures dels amics Oddbods amb l'episodi especial "Els clons del Zee". En aquest capítol, els sorolls no deixen fer migdiades al Zee, ja que estan fent reparacions a casa seva. Amb la intenció de poder descansar tranquil i en pau, li demana a la Bubbles si podria acollir-lo fins que acabin les obres a casa seva. Però en Zee no triga a adonar-se que tot té el seu preu, ja que la Bubbles el converteix en el seu ajudant de laboratori. Després d'intentar de totes les maneres possibles no haver de fer la feina, el Zee es desespera i fa servir l'aparell de clonació de la Bubbles per clonar-se a si mateix, esperant que una altra versió d'ell mateix s'encarregui de totes les tasques. Per desgràcia, l'aparell funciona massa bé i crea un clon perfecte, tant físicament com mentalment. Aquest clon, que també és un mandrós, decideix fer servir la mateixa estratègia i clonar-se per delegar la feina a un altre clon. Com més clons apareixen, sorgeixen també més problemes. Al final, la casa de la Bubbles es converteix en un lloc caòtic; al Zee no li queda més remei que desfer-se... d'ell mateix!

"Club Winx. L'aventura màgica" " (divendres, a les 15.35 i diumenge, a les 15.55)
Comencen les celebracions de l'inici del nou curs a l'escola de fades Alfea i tot sembla que va perfecte, fins que l'Icy, la Darcy i la Storme irrompen a la festa. Les Winx es veuen obligades a enfrontar-se amb les bruixes sense la Bloom i, per desgràcia, no poden evitar que robin un objecte màgic molt valuós. Mentrestant, la Bloom viu el millor moment de la seva vida: ha trobat els seus pares i l'Sky li ha demanat si vol casar-se amb ella. Però les bruixes ancestrals apareixen per fer la vida impossible a l'Stela, la Leyla, la Tecna, la Musa, la Flora i la Bloom. Les Winx es trobaran desposseïdes dels seus poders i hauran d'enfrontar-se amb les malvades bruixes per salvar el món màgic.

"Spark: una aventura espacial" (diumenge, a les 17.20)
Fa tretze anys, el poderós i malvat general Zhong es va apoderar del planeta Bana, i el va trencar en milers de roques. Ara, l'Spark i els seus amics, en Chunk i la Vix, s'assabenten que en Zhong planeja conquistar l'univers, i si en Zhong aconseguís utilitzar el poder d'una antiga bèstia coneguda com El Kraken, tindria a les seves mans l'arma més mortífera de la història. Només dependrà de l'Spark i els seus amics detenir-lo.

super3.cat
facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut