Diumenge, a les 12.00

El partit entre el Barça B i l'Athletic Club B de la Segona Divisió femenina de futbol, a Esport3

Diumenge, a les 12.00, Esport3 emetrà, en directe, des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el partit ajornat de la setzena jornada de la Lliga Regular de la Segona Divisió femenina de futbol entre el Barça B i l'Athletic Club

Teòricament, aquest cap de setmana s'havia de disputar la divuitena i última jornada, però la Federació Espanyola de Futbol ha decidit canviar l'ordre i que abans se celebrin els quatre partits ajornats. D'aquesta manera tots els equips coincidiran en la disputa de l'última jornada, que s'ha endarrerit una setmana.

El Barça, entrenat per Miguel Llorente, té gairebé assegurat disputar la fase pel títol, mentre que les basques, entrenades per l'exporter de l'Athletic Club Roberto Pampín, ja no tenen cap opció d'esquivar la fase per evitar el descens.

Tot i els problemes que ha tingut el Barça B aquesta temporada, amb lesions de jugadores importants i amb pèrdua d'efectius que han hagut de sumar-se al primer equip, és el tercer classificat per darrere de l'Alabès i l'Osasuna. En el partit de la primera volta, disputat a Lezama, les catalanes es van imposar amb comoditat per 0 a 3.

Els comentaris del partit seran de Jordi Fargas i, l'anàlisi tècnica, de Mireia Vera.

esport3.cat

 

Anar al contingut