Joan Ferran
Joan Ferran
Dissabte, a les 20.40

El partit de l'OK Lliga entre el Barça i l'Alcoi, que pot fer campió els blaugranes, a Esport3

Demà, a les 20.40, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de la 25a jornada de l'OK Lliga entre el Barça i l'Alcoi, en què els blaugranes poden proclamar-se campions

El Barça rebrà demà el PAS Alcoi al Palau Blaugrana, en partit de la 25a jornada de l'OK Lliga, i tindrà la primera oportunitat per proclamar-se'n campió. Els blaugranes però, no depenen d'ells mateixos, han d'esperar que el Liceo, segon classificat, no guanyi contra l'Igualada, en un duel que es jugarà a les 18.00. Un empat o victòria igualadina, combinat amb un triomf blaugrana, donaria el títol al Barça, que aixecaria l'OK Lliga per sisena vegada consecutiva i sumaria la 30a Lliga del seu palmarès.

Es tracta d'un duel totalment desigualat: mentre que els blaugranes són líders destacats amb 66 punts, els alacantins són els cuers amb només 12 i virtualment han perdut la categoria, ja que tenen la salvació a 12 punts. Arriben després de quatre derrotes seguides i només han estat capaços de sumar tres victòries en tota la temporada. En el partit de la primera volta, el Barça es va imposar per 1 a 6.

La transmissió serà de Joan Ferran, i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut