Dijous, a les 15.55

El partit de la Primera Federació entre el Cornellà i el Múrcia, a Esport3

Demà, a les 15.55, Esport3 emetrà el partit de la Primera Federació entre el Cornellà i el Múrcia. L'equip del Baix Llobregat està obligat a sumar punts per fugir de la zona baixa de la classificació

Amb disset punts, la U. E. Cornellà és dissetena en a la classificació, a un punt de la zona de descens. Els homes que entrena Gonzalo Riutort estan gairebé obligats a guanyar per fugir d'aquesta zona perillosa, i el rival no és el més adient.

El Múrcia és cinquè classificat amb 22 punts, i dels set partits que ha jugat fora aquesta temporada, n'ha guanyat tres i n'ha empatat un altre. Tot i que aquestes últimes jornades sembla que el seu nivell ha baixat, amb només dues victòries en els últims cinc partits, les estadístiques del Cornellà tampoc són esperançadores, ja que no aconsegueix la victòria des del 16 d'octubre, quan es va imposar a la U. D. Logronyès. Pel que fa als partits jugats a casa, no guanya des del 8 d'octubre.

Després de 6 jornades sense fer-ho, el Cornellà buscarà davant del Múrcia recuperar les bones sensacions de l'inici de temporada, que l'havien portat a la zona alta de la classificació. El partit es jugarà a l'RCDE Stadium i es podrà seguir en directe a partir de les 15.55 a través d'Esport3 i les plataformes de TV3 Ii Esport3.

Els comentaris seran de Jordi Fargas i l'anàlisi tècnica de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut