El Mundialito 2019, a Esport3

Cambrils acull la 26a edició del Mundialito, la competició de futbol formatiu que es disputa entre els dies 13 i 21 d'abril a Cambrils, com a seu principal, i en altres seus de la Costa Daurada. I Esport3 en farà un ampli seguiment

En el torneig hi participen 5.000 jugadors repartits entre els 300 equips que en formen part, procedents de 40 països dels cinc continents. El Mundialito 2019 es divideix en sis categories, cinc de futbol 7 i una de futbol 11.

Aquest és el tercer any que es disputa a les comarques tarragonines, una seu que ja ha estat confirmada per als quatre pròxims anys. Esport3 hi serà present, com en els dos anys anteriors, i oferirà 17 partits corresponents a la fase prèvia. També emetrà dos partits de vuitens de final, tres de quarts de final, quatre semifinals i les cinc finals. Tots els partits corresponen a la categoria de futbol 7.

La transmissió dels partits serà de Josep Coch, que també narrarà la cerimònia d'obertura del Mundialito, que es podrà seguir diumenge 14 a les 19.00.

esport3.cat

Anar al contingut