Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte, a partir de les 17.00

El "miniclàssic" Castella-Barça B i el partit entre el Castelló i el Nàstic de la Primera RFEF, a Esport3

Esport3 emetrà dos partits de la vuitena jornada de la Primera RFEF, la categoria de bronze del futbol espanyol. Dissabte, a les 17.00, es podrà seguir el Castelló-Nàstic, que en els últims temps ha pres aires de derbi. I a les 21.00, serà el torn d'un clàssic de filials, amb el Castella-Barça B

Dissabte, a les 17.00, des del Nou Castàlia de Castelló, Esport3 transmetrà el duel entre el conjunt local i el Club Gimnàstic. Els "orelluts", que aspiren al retorn a la Segona Divisió, han aconseguit dues victòries consecutives sense encaixar gols, contra el Barça B, a casa, i al camp de l'UCAM Múrcia, i s'han estabilitzat a la zona tranquil·la de la classificació després d'un començament de temporada erràtic. El Nàstic, mentrestant, ha igualat com a local una marca de fa 26 anys, el fet d'haver guanyat els quatre primers partits a casa de la campanya. En canvi, a fora, els de Raül Agné només han sumat un punt de nou possibles, i esperen invertir la tendència per consolidar-se a la zona alta de la classificació: ara són quarts, amb 13 punts.

A les 21.00, des de l'estadi Alfredo Di Stéfano de la ciutat esportiva del Reial Madrid, a Valdebebas, Esport3 oferirà una de les dues grans cites de la temporada, el partit que va justificar la inclusió del Reial Madrid Castella com a únic representant madrileny al grup 2 (els altres juguen al grup 1): el "miniclàssic" entre el filial madridista i el Barça B. Els de Raúl González estan invictes al seu estadi, on han sumat dues victòries i un empat i han marcat 10 gols; una fortalesa i un poder ofensiu que compensa el decebedor rendiment com a visitants, amb quatre derrotes en quatre partits i només un gol a favor. Al davant, un Barça B que suma tres victòries en els últims quatre duels, un dels quals va ser la seva única victòria com a visitant, a la Nova Creu Alta de Sabadell. Els de Sergi Barjuan, setens amb 11 punts, encara no s'han pogut acabar d'enganxar al grup capdavanter. El "miniclàssic" no es disputava a terreny madridista des del febrer del 2014, amb els dos equips a Segona Divisió: aquell dia, els blancs es van imposar per 3-1, amb gol de Denis Suárez per als culers i de Burgui, Sergio Aguza i Omar Mascarell per al Madrid. L'última victòria blaugrana a terreny madridista va permetre un ascens del filial, aleshores entrenat per Josep Maria Gonzalvo, el juny del 1998 (0-2).

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer, l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo, i Sebas Guim a peu de gespa.

esport3.cat

Anar al contingut