Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" posa el focus en la crisi migratòria de Ceuta

Aquest dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, posa el focus en la crisi migratòria de Ceuta, després que el Marroc hagi deixat entreveure que l'actual situació és un càstig al govern espanyol

A les 08.45, "Taula d'anàlisi", amb Gemma Liñán, periodista d'El Nacional; Leonor Mayor, periodista de La Vanguardia, Eva Pomares, periodista, i Daniel Basteiro, director d'Infolibre.

A les 09.20, el cas de l'assassinat d'Helena Jubany es reobre una altra vegada. Amb Carles Porta, director de "Crims" i Joan Jubany, germà de l'Helena. 

A les 10.06, continua la "Taula d'anàlisi" amb la crisi migratòria a Ceuta amb Lluís Freixas, enviat especial de Catalunya Ràdio a Ceuta; Isa Brasero, responsable de Comunicació de Creu Roja a Ceuta, i María González Rollan, activista de Caminando Fronteras.

A les 10.40, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.

A les 11.07, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas, periodista; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista. L'espai inclou una entrevista telefònica a David Fernández, que va representar Espanya al Festival d'Eurovisió l'any 2008 com a Rodolfo Chikilicuatre.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Roger Torrent, expresident del Parlament, diputat d'ERC i autor de l'assaig "Pegasus. L'estat que ens espia", i Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català i de l'Ateneu Barcelonès.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut