Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista l'advocat Xavier Melero

Dilluns, 8 d'abril, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio" Mònica Terribas entrevistarà Xavier Melero, advocat de l'exconseller Joaquim Forn.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans, i Borja Barragué, assessor del gabinet de la ministra de Sanitat i Benestar Social i autor del llibre "Larga vida a la socialdemocràcia" (Editorial Ariel, 2019).

A partir de  les 10.35, la tertúlia esportiva amb Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio; Ramon Besa, redactor en cap d'El País; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu, i Marcos López, periodista d'El Periódico.

A partir de les 11.05, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. L'espai inclou la secció "Els arbres no s'ho mereixen" amb Enric Gomà i Mar Redondo, sòcia fundadora de la Llibreria La Carbonera del Poble-sec i l'entrevista a Gemma Sardà, autora de la novel·la "Mudances" (Editorial Comanegra).

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/elmaticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut