Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la diputada de la CUP Natàlia Sànchez

Dimecres, 6 de febrer, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevista Natàlia Sànchez, diputada de la CUP.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Jordi Muñoz, professor de Ciència Política i Dret Públic de la UB; Pepa Martínez, directora de LaFede.cat; Jordi Barbeta, periodista; Sara Gonzalez, periodista de política del Nació Digital, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

A partir de les 10.00, "El racó de pensar" amb David Fernàndez, que reflexionarà amb l'historiador Marc Dalmau sobre la vaga de La Canadenca, gràcies a la qual es va instaurar la jornada laboral de 8 hores.

A les 10.30, entrevista a Antoni Vila Casas, empresari, mecenes i president de la Fundació Vila Casas, que promociona l'art contemporani català.

A partir de les 11.00, "Mediats i Serioses, S.L." amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas.

A les 11.50, entrevista al guitarrista i compositor barceloní Juan Gómez "Chicuelo", professor del Taller de Músics -escola que compleix 40 anys-, que actuarà a l'estudi per presentar el seu segon disc el solitari "Uña y carne".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut