Laura Rosel, realitzadora del programa "El matí de Catalunya Ràdio"
Laura Rosel, realitzadora del programa "El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera

Aquest dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i parlarà amb l'exconseller Joan Saura per la commemoració dels 15 anys de l'Estatut de Catalunya

El programa d'aquest dimarts estarà pendent del compte enrere dels indults als presos independentistes i Laura Rosel farà una entrevista a les 08.55 a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. A les 09.20 continuarà la "Taula d'anàlisi", amb Isabel Garcia Pagan, subdirectora de La Vanguardia; Ernesto Ekaizer, periodista; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

A les 09.30, hi haurà una entrevista a l'exconseller Joan Saura amb motiu dels 15 anys de l'Estatut de Catalunya. A les 10.06, hi haurà la continuació de la "Taula d'anàlisi".

A les 10.40, "Se suposa", els Borbons sota la mirada d'Albert Pla, músic. I a les 11.07, "Mediatrèmol", els canvis en la comunicació i com ens afecten amb Àlex Gutiérrez, periodista . A més a l'espai  "Fets o fakes", cada quinze dies es fa repàs dels principals fakes, desinformacions, mitges veritats que hagin marcat l'actualitat. Amb Carlos Baraibar, sotseditor del "Catalunya migdia".
A les 11.40, "Paraula d'Acadèmia" amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, que tractarà els accents diacrítics perquè s'acaba la moratòria de 4 anys que es va establir.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Esther López i Israel Solà, membres de la companyia La Calòrica. Representarán "De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda", aquest juliol, al Teatre Poliorama.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut