Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el candidat a la presidència del Barça Víctor Font

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el candidat a la presidència del Barça Víctor Font. El programa també parlarà amb la presidenta del grup parlamentari Catalunya en Comú-Podem, Jéssica Albiach, en plenes negociacions per formar nou govern

 A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la  pandèmia amb Daniel López Codina, investigador del grup de recerca BIOCOMSC i professor de la UPC.

A les 08.45, entrevista a Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona. Amb l'aportació del programa "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà. Un cop acabada l'entrevista, es farà tertúlia breu amb tots dos i amb Bernat Soler, coordinador d'Esports de Catalunya Ràdio. 

A les 09.30, entrevista a Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem.

A les 10.06, "Taula d'anàlisi", amb Jaume Barberà, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global. 

A les 11.07, "Llibres per llegir", amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou una entrevista a Martí Sales, autor del llibre titulat "Aliment".

A les 11.34, "Sèries amb piscolabis", un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera. ​

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran el guionista, director, productor Héctor Claramunt, i l'actor i director Joel Joan.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut