Laura Rosel, directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"
Laura Rosel, directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"
DIVENDRES, A LES 10.00

"El matí de Catalunya Ràdio", des del Teatre Poliorama amb tots els detalls sobre la comèdia musical "Pares normals"

Demà divendres, 25 de novembre, de 10.00 a 13.00, "El matí de Catalunya Ràdio" i "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" s'emetran des del Teatre Poliorama de Barcelona per dedicar un programa especial a l'estrena de la comèdia musical "Pares normals", el 29 de novembre. Inclourà entrevistes a Els Amics de les Arts, autors i directors musicals de l'espectacle; a l'autor i responsable de la dramatúrgia, Marc Artigau; al director escènic, Sergi Belbel; a la directora de la coreografia, Marta Tomasa; i als actors Enric Cambray, Júlia Bonjoch, Annabel Totusaus i Albert Pérez. A més, els oients podran gaudir d'un tast de diverses actuacions musicals.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" en el tram final, serà demà al Teatre Poliorama per conèixer tot el que envolta la comèdia musical "Pares normals". Una producció de Minoria Absoluta que s'estrena dimarts que ve, 29 de novembre. 

A les 10.15, l'actor Albert Pérez, que interpreta el paper del Salvador, pare de l'Aran, donarà la benvinguda a l'especial i començarà la primera actuació musical del programa, "El Moixiganga". I, tot seguit, Laura Rosel entrevistarà  Els Amics de les Arts, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué, a més de Marc Artigau i Sergi Belbel

Enric Cambray, que a "Pares normals" és l'Aran, i Júlia Bonjoch, que dona vida a la Laia,  interpretaran a duet l'actuació musical "Petita cicatriu", abans de respondre a les preguntes de Laura Rosel juntament amb Albert Pérez i Annabel Totusaus, l'actriu que encarna la Sofia, mare de l'Aran. 

La tercera actuació musical arribarà a les 11.10, "Semblen tan reals", que consisteix en el número coral de l'avió. Donarà pas a una conversa amb Marta Tomasa, directora de la coreografia. 

I, a partir de les 12.00, arribarà "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", amb Quim Morales, Joel Díaz, Charlie Pee, Xavier Pérez Esquerdo i Jordi Ramoneda. Analitzaran "Pares normals", amb el seu particular toc humorístic, en companyia d'Els Amics de les Arts, i Xavier Pérez Esquerdo parlarà amb el públic del Poliorama. A més, Joel Díaz versionarà "Jean-Luc", un dels temes més populars dels autors i directors musicals de l'espectacle. També, la Charlie Pee farà la seva clàssica secció "A última hora", amb el tema que esculli l'audiència per Twitter una hora abans del programa

 

Anar al contingut