Dijous, a les 22.05

El malson de les eleccions, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions.

I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació.

Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà?

Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo.

I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans.

També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà).

Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño".

Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut