Demà, a les 21.55

"El gust de l'aigua", en una nova estrena de "Quèquicom"

Demà, dimecres 24 d'abril, a les 21.55, "Quèquicom", el programa de divulgació científica del 33, estrenarà el reportatge "El gust de l'aigua", de Pere Renom i Cari Pardo. En aquest capítol, el programa fa un tast cec de l'aigua de l'aixeta de Barcelona i la compara amb la de sis fonts naturals.

El programa de divulgació científica del 33 presentat i dirigit per Jaume Vilalta estrenarà, el dimecres 24 d'abril, un reportatge sobre l'aigua. Perquè, tot i que sempre s'ha dit que aquest compost és incolor, inodor i insípid, en realitat tothom sap que hi ha aigües més bones que d'altres. Què determina el gust de l'aigua? Per esbrinar-ho, en aquest reportatge, es farà un estudi científic senzill: es tastaran aigües de diferents procedències per valorar-ne les propietats organolèptiques i es compararan amb les corresponents anàlisis químiques per fabricar l'aigua perfecta.

En aquest reportatge hi intervindran Ricard Devesa, cap Àrea de Química d'Aigües de Barcelona; Ramon Creus, director de Suport Operatiu d'Aigües de Barcelona; Manel Vilanova, cap de laboratori de l'Agència Catalana de l'Aigua, i Faustino Muñoz, sommelier i director del Colmado Quílez.

I, després d'aquest reportatge sobre l'aigua, en una sessió doble, "Quèquicom" continuarà amb la reemissió de "Tenerife: turisme de lava". Els volcans de Tenerife han conformat una illa on la lava és la protagonista. L'explosió d'un volcà és molt semblant al que passa quan s'esbrava una coca-cola. Amb un guia del Parc Nacional del Teide, els reporters de "Quèquicom" s'endinsen en la lava i exploren un dels tubs volcànics més grans del món.

"Quèquicom", el programa de divulgació científica del 33, s'emet cada dimecres, a les 21.55.

Enllaç a la nota de premsa:      

tv3.cat/quequicom
facebook.com/quequicom
@quequicom33

Anar al contingut