Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dijous al matí

El conseller Chakir el Homrani respon a les crítiques de falta de suport econòmic en la crisi del coronavirus a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas farà una entrevista telefònica al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, que contestarà les crítiques d'algunes entitats socials que l'acusen de falta de suport econòmic en la crisi del coronavirus. Serà després de continuar el seguiment de l'evolució de la pandèmia, cada dia a primera hora del matí, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic. 

A les 9.00, el programa obrirà un consultori en línia per resoldre dubtes sobre com protegir-se del contagi i per sentir recomanacions psicològiques amb Begoña Odriozola, psicòloga del Sistema d'Emergències Mèdiques, i Sergio Delgado, subdirector de Protecció Civil de la Generalitat. 
 
A partir de les 10.05, la roda diària amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya. 
 
A les 10.25, "El matí de Catalunya Ràdio" segueix la història de les epidèmies amb Salvador Macip, metge i investigador de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Leicester, i Josep Lluís Barona, catedràtic d'Història de la Ciència a la Universitat de València. 
 
La secció "El galliner" arribarà cap a les 11.10 en connexió amb Àlex Gorina, i inclourà tot un seguit d'entrevistes telefòniques: a l'actor Biel Duran; al repartiment de l'obra "Escape room" del Teatre Goya; a l'actriu Mercè Martínez, que havia d'estrenar "T'estimo, si he begut" al Poliorama; i a Maria Hervàs, presidenta de la TTP- Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics.
 
A partir de les 11.30, connexió amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat.
 
El programa arribarà al tram final amb l'espai "Músiques confinades".
 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut