Dijous, a les 22.05

El "Bye Bye" a les llicències per edat, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) diuen "Bye Bye" a les llicències per edat amb el musical del grup Oques Grasses.

Després de tots els mems i bromes a les xarxes per la fotografia de Pedro Sánchez mentre conversa per telèfon sobre la situació a Ucraïna, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Salvador Illa (Queco Novell) visiten Vladímir Putin (Xavi Serrano) carregats de propostes per acabar amb el conflicte entre Rússia i Ucraïna.

La cúpula de Bombers de la Generalitat és investigada per presumpta corrupció. Només un home en podrà destapar la veritat: Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas), en una altra entrega de "Catalunya vice".

Després que la justícia aprovés la sentència que obliga les escoles catalanes a impartir el 25% de les classes en castellà, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) investigaran si s'estan complint les mesures infiltrant–se en les aules catalanes.

Mentrestant, Laura Borràs (Agnès Busquets) buscarà la manera d'aïllar Pere Aragonès (Jordi Soriano), després de saber que el president ha estat contacte d'un positiu.

I més exclusives per part del "Polònia". Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) connecta, en primícia, amb la reina Sofia (Mireia Portes) i la infanta Cristina (Mònica Pérez) després que s'hagi fet pública la seva separació d'Iñaki Urdangarin.

Als científics se'ls presenta el problema més difícil de la història: definir d'una vegada el protocol de Sanitat. Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) haurà de decidir quin és el pla final d'actuació per la covid.

I tindrem un NO-DO per parlar de la reforma laboral que vol impulsar Podem i que tant preocupa els empresaris.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut