L'actriu Montserrat Carulla en una imatge de l'any 2013 (horitzontal).
L'actriu Montserrat Carulla en una imatge de l'any 2013 (horitzontal).
Avui, dimarts, a partir de les 22.08

El 33 canvia la programació amb motiu de la mort de l'actriu Montserrat Carulla

Avui, dimarts, a partir de les 22.08, el 33 canvia la programació arran de la mort, als 90 anys, de l'actriu Montserrat Carulla. Es recuperarà el seu discurs en els Premis Gaudí quan va rebre el Gaudí d'Honor i després, els capítols d'"El divan" i "El convidat" on va ser protagonista.

Aquest dimarts ha mort l'actriu catalana Montserrat Carulla, als 90 anys. Carulla, que va néixer a Barcelona el 19 de setembre de 1930, ha sigut un referent en teatre, cinema i televisió..

El 33 la recordarà amb l'emissió, a les 22.08, del fragment dels V Premis Gaudí en què Montserrat Carulla va rebre el Gaudí d'Honor, després, a les 22.15, el capítol d'"El divan", que es va emetre al maig de 2018 amb la seva conversa amb Sílvia Cóppulo i, a continuació, a les 23.00, el capítol d'"El convidat" en què Albert Om marxava a l'Alt Empordà a passar el cap de setmana a casa seva.

22.15: "El divan" (maig de 2018)

Guapa, valenta, amb talent i molta determinació. Montserrat Carulla s'asseu a "El divan" per reflexionar sobre la seva història i la història de les dones de la seva generació.

L'actriu va parlar de la infelicitat en el seu primer matrimoni i de la dificultat de treballar com a dona, especialment un cop es va separar.

Durant gairebé una hora de conversa, Carulla també troba un moment per explicar secrets que fa un temps eren inconfessables, com ara la relació que va tenir amb Palau i Fabre o que Albert Boadella li "tirava la canya".

23.00: "El convidat" (novembre de 2019)

Albert Om marxa de cap de setmana a l'Alt Empordà, a casa de la Montserrat Carulla,  una de les actrius catalanes més respectades i estimades per crítica, professió i públic. Serà un viatge a la vida d'abans, en una casa antiga, amb llar de foc, nevera plena i una cuina sempre en marxa. Tot, en un poble, Saus, on no hi ha ni una botiga.

Albert Om se sorprendrà de l'energia d'una dona amb una vida de culebrot. "El convidat" també coneixerà el marit de la Montserrat, podrà parlar amb les seves filles i compartirà estones i converses amb Montserrat més casolana. Albert Om es veurà implicat en un concurs de truites de patates, un clàssic a casa de la Carulla. Però més enllà de les aficions gastronòmiques de l'actriu, Carulla es revelarà com una dona amb una activitat sorprenent en una persona de 80 anys. És com la llar de foc de casa seva: crema dia i nit, i sempre vol més llenya.

*Després s'emetrà "Inèdits", "Curtcircuït 33" i "Ningú no vol la nit". No s'emetran els dos capítols de "Fotografies" que inicialment estaven previstos.

tv3.cat

Anar al contingut