Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimecres 11 de març, a les 8.30

Eduard Sallent, comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dimecres 11 de març, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas entrevistarà Eduard Sallent, comissari en cap dels Mossos d'Esquadra.

A partir de les 09.08, la tertúlia amb Jaume Fuster Fabra, advocat; Sara González, periodista de política del Nació Digital; Xavier Vendrell, empresari; Jordi Barbeta, periodista, i Elisenda Rovira, periodista. Actualment és editora de l'Observatori Mèdia.cat i co-coordinadora de l'Anuari dels Silencis Mediàtics.

A les 10.08, Terribas també entrevistarà a Joan Anton Català, màster en astronomia i astrofísica i divulgador científic, que presenta el llibre "100 històries de l'aventura espacial. Èxits i tragèdies de l'espècie que somiava explorar el més enllà".

Després, a partir de les 10.33, "El racó de pensar" amb David Fernàndez i, a les 11.12, "Mediats i serioses" amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas. D'aquí poc més de 48 hores arriba a les pantalles la tercera temporada d'"Élite", una de les sèries més exitoses de Netflix. Es conversarà amb un dels seus directors, Dani de la Orden, i una de les noves incorporacions al repartiment, l'actor Leïti Sène. També es trucarà a l'actriu d'"Élite" Georgina Amorós. La secció inclou l'entrevista telefònica a Marc Crehuet, director, guionista i dramaturg. Autor i director de "'La morta' de Pompeu Crehuet", que es pot veure a la Sala Beckett.

L'actriu Diana Gómez a "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actriu Diana Gómez i l'oient Georgina Sevilla.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut